Openingstijden

Maandag :           gesloten
Dinsdag:              gesloten
Woensdag :         open van 13.00 - 17.00 uur
Donderdag :        gesloten
Vrijdag :              gesloten
Zaterdag :           open van 13.00 - 17.00 uur
Zondag :             open van 13.00 - 17.00 uu
Voor kinderen is er een puzzeltocht beschikbaar door het museum.
Voor een kleinschalig museum als het Marishuis is meedoen aan de museumjaarkaart niet interessant, deze is dan ook niet geldig. Zie toegangsprijzen.

Afwijkende openingstijden

Op zaterdag 14 september is er de opening van de nieuwe najaarstentoonstelling met als titel: Jac.Maris, Gab Smulders en De Tweede Wereldoorlog. De opening vindt plaats om 15.00 uur. Het museum is deze middag beperkt toegankelijk i.v.m. voorbereidingen voor de opening en het te verwachten aantal genodigden.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het gebouw verkeert nog grotendeels in de originele staat zoals de familie Maris het heeft achtergelaten. Er bevinden  zich een aantal drempels in het gebouw. Het grote atelier kan men gewoon via de hoofdingang bereiken. Om bij de tekeningenkamer te komen gaat men daarna buitenom,  via verharde paden kan men meteen de  beeldentuin bezichtigen, om vervolgens via een andere ingang de tekeningenkamer te bereiken. Het levert dus wat ongemak op, maar doorgaans overkomelijk. Helaas beschikken we (nog) niet over een aangepast toilet.

Groepen

Voor groepen bestaat de mogelijkheid, na afspraak, ook op andere tijdstippen het museum te bezoeken.
Op tijdstippen dat ons museum groepen ontvangt van meer dan 20 personen, is het museum alleen open voor de betreffende groep.
Bij kleinere groepen is alleen de woonkamer gesloten voor andere bezoekers. Zie ook: Groepen 

Bij wijziging van de openstelling - en/of  tijden t.g.v. groepsbezoeken wordt dit hierboven onder het kopje afwijkende openingstijden aangegeven.

Bel ons