Ateliermuseum

Boeken bestelformulier

Vul hieronder uw gegevens in en vink aan welke boeken en/of replica’s u wilt bestellen. Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een betaalverzoek. Wanneer de rekening is voldaan, gaat uw bestelling op de post. Let op: de verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Bestellen

Routebeschrijving.

Looistraat 576582 BB HEUMEN (bij Nijmegen)
Parkeren op het museumterrein is gratis. Dat kan aan de rechterzijde van het museumterrein. Links naast het terrein bevindt zich nog een parkeerterrein, in gezamenlijk gebruik met de naastgelegen dierenbegraafplaats. Totaal ongeveer 30 plaatsen. De Looistraat is bereikbaar via de dorpen Heumen en Malden.

FIETSEND:
ZUID: Dorpstraat. Aan deze straat bevindt zich knooppunt 27 Dorp – Heumen van het fietsroutenetwerk Stadsregio Arnhem Nijmegen. Volg de knooppuntenroute tot het eerste bordje nummer 26 op de kruising Dorpstraat-Looistraat. Verlaat hier de route en volg het bruine toeristenbord Jac. Maris. Het Marishuis vindt u na ongeveer 900 meter aan uw linkerzijde.

NOORD: kruising Blankenbergseweg – Burchtselaan / Westerkanaaldijk – Looistraat. Dit is knooppunt 39 Teerse Sluispolder van het fietsroutenetwerk Stadsregio Arnhem Nijmegen. Volg het bruine toeristenbord Jac. Maris. Negeer het bord Doodlopende Weg, dat alleen geldt voor vrachtverkeer. Het Marishuis ligt na ongeveer 1300 meter aan uw rechterzijde.

Klik hier voor de Google Maps link:
https://maps.app.goo.gl/QyJiL8oCgqNzRPXk9