Ateliermuseum Jac Maris

Vrijwilligers

Het Marishuis kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Zij zijn bijvoorbeeld werkzaam in de bezetting van de kassa, bij rondleidingen, het tuinonderhoud, de horeca, schoonmaken, fotografie en technische ondersteuning. Ook de bestuurlijke taken worden vervuld door vrijwilligers.

Als vrijwilliger krijgt u:

  • gratis toegang voor u en uw partner
  • uitnodigingen voor de opening van tentoonstellingen
  • onze nieuwsbrief
  • bij bijzondere evenementen korting op de entree
  • 25% korting op aankopen uit de museumwinkel
  • gratis deelname aan excursies

Vrijwilligersovereenkomst

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of meer informatie, neem dan contact met ons op via tel. 024 3580151 of stuur een e-mail naar info@marishuis.nl

Vier keer per jaar vergadert het bestuur van de Stichting Ateliermuseum Jac Maris met de vrijwilligers, eens per kwartaal is er een borrel en jaarlijks is er een kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst.

Op deze plek bedanken we alle vroegere en huidige vrijwilligers voor alles wat ze voor het museum gedaan hebben en doen.

Het museum wordt regelmatig verhuurd voor jubilea, vergaderingen, concerten of andere activiteiten. Houdt u van gezelligheid, wilt u nieuwe mensen leren kennen in een bijzondere setting en lijkt het u het leuk onze gasten te verwelkomen? Kom bij ons horeca-team: een enthousiaste club vrijwilligers van het Marishuis. U kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer u zou willen helpen.

Bel ons