Klik hier om meer praktische informatie te lezen over het ateliermuseum.

Vrijwilligers.

Het Marishuis kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Zij zijn bijvoorbeeld werkzaam in de bezetting van de zaal tijdens openingstijden, bij rondleidingen, en bij technische ondersteuning. Ook de bestuurlijke taken en overige museumtaken, worden vervuld door vrijwilligers, al of niet met een vergoeding.

Het museum kent voor alle vrijwilligers een reiskostenvergoeding.

Het bestuur van de Stichting Ateliermuseum Jac. Maris houdt door middel van nieuwsbrief de vrijwilligers op de hoogte van de ontwikkelingen in het museum. Eens per jaar gaan bestuur en vrijwilligers op bezoek bij een ander museum en jaarlijks is er een kerst- en/ of nieuwjaarsbijeenkomst.

Als vrijwilliger krijgt u:

  • gratis toegang voor u en uw partner tot het Jac. Marismuseum
  • uitnodigingen voor de opening van tentoonstellingen
  • de Jac. Maris nieuwsbrief
  • bij bijzondere evenementen korting op de entree
  • 25% korting op aankopen uit de museumwinkel
  • gratis deelname aan excursies

Vrijwilligersovereenkomst

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger of meer informatie, neem dan contact met ons op via tel. 06 536 273 64 (Ferdinand van Wijk, voorzitter) of stuur een e-mail naar voorzitter@marishuis.nl

Het museum wordt regelmatig verhuurd voor jubilea, vergaderingen, concerten of andere activiteiten. Houdt u van gezelligheid, wilt u nieuwe mensen leren kennen in een bijzondere setting en lijkt het u het leuk gasten te verwelkomen? Kom bij ons horeca-team: een enthousiaste club vrijwilligers van het Marishuis. U kunt zelf aangeven hoe vaak en wanneer u zou willen helpen.