Ateliermuseum

Contact.

Neem contact op met het ateliermuseum Jac Maris.

Contactformulier.

Routebeschrijving.

Looistraat 576582 BB HEUMEN (bij Nijmegen)
Parkeren op het museumterrein is gratis. Dat kan aan de rechterzijde van het museumterrein. Links naast het terrein bevindt zich nog een parkeerterrein, in gezamenlijk gebruik met de naastgelegen dierenbegraafplaats. Totaal ongeveer 30 plaatsen. De Looistraat is bereikbaar via de dorpen Heumen en Malden.

FIETSEND:
ZUID: Dorpstraat.Aan deze straat bevindt zich knooppunt 27 Dorp – Heumen van het fietsroutenetwerk Stadsregio Arnhem Nijmegen. Volg de knooppuntenroute tot het eerste bordje nummer 26 op de kruising Dorpstraat-Looistraat. Verlaat hier de route en volg het bruine toeristenbord Jac Maris. Het Marishuis vindt u na ongeveer 900 meter aan uw linkerzijde.

NOORD: kruising Blankenbergseweg – Burchtselaan / Westerkanaaldijk – Looistraat. Dit is knooppunt 39 Teerse Sluispolder van het fietsroutenetwerk Stadsregio Arnhem Nijmegen. Volg het bruine toeristenbord Jac Maris Negeer het bord Doodlopende Weg, dat alleen geldt voor vrachtverkeer.  Het Marishuis ligt na circa 1300 meter aan uw rechterzijde.

Klik hier voor de Google Maps link:
https://maps.app.goo.gl/QyJiL8oCgqNzRPXk9